Activitățile zilei de 31 mai 2022! Felicitări tuturor pentru participare! Mulțumiri Voluntarilor Crucea Roșie!

Elevii Școlii Generale Petrache Poenaru București sector 5 au învățat astăzi cum se apelează în mod corect numarul de urgență 112, care sunt informațiile necesar a fi transmise și, mai ales, când este necesar să apelăm acest număr. Voluntarii Crucii Roșii au simulat Acordare Primului ajutor medical de bază – în caz de accident în locurile publice.

Totodată – cei peste 140 de participanți au luat contact cu Ambulanța – tip B1 1 – doar ca vizită de studiu! Toți participanții, cu mic și mare – au arătat – multe emoții, multă curiozitate și dorința de a fi implicați în salvarea de vieți omenești, cu entuziasm și umanitate!

„Este un final de lună mai – luna Crucii Roșii Române – care ne-a adus mai aproape peste 500 de elevi, mulți prieteni noi și voluntari devotați principiilor Crucii Roșii. Activitatea de astăzi a fost posibilă – bunelor relații de parteneriat existente între Filiala de Cruce Roșie sector 5 București și Scoala Petrache Poenaru – parteneriat consfințit și pentru Proiectul USAID II – desfășurat de către Crucea Roșie Română la nivel național și finanțat de către F. I. C. R. Le mulțumesc tuturor Voluntarilor implicați și doamnei director Loredana POPA – pentru generozitate și sprijin!”, spune Directorul Filialei, Ana Ungureanu