PROIECTE

Activități de sprijin acordate persoanelor vârstnice – singure și cu mobilitate restrânsă 

Voluntarii Crucea Roșie au acordat consiliere privind măsuri de evitare a stresului în perioada de pandemie și au oferit informații privind măsurile de protecție privind virusul Covid-19.

În cadrul Proiectului, in sectorul 5 București, vor fi înscriși un număr de 15.000 de elevi din clasele 0-IV-a din cadrul instituțiilor școlare partenere ale Filialei. Programul se desfășoară în 14 județe și 4 sectoare ale Municipiului București prin implicarea unui număr de 75 de voluntari Crucea Rosie.

De asemenea, Programul “Zâmbește pentru viitor!“ urmărește educarea părinților prin intermediul a cinci cursuri online, susținute de medici stomatologi pediatri de la Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică și transmise pe pagina web: programscolarcolgate.ro.

 

Societatea Națională de Cruce Roșie din România (SNCRR) implementează un nou proiect de intervenție în pandemia COVID-19. Proiectul finanțat de United States Agency for International Development (USAID), prin intermediul apelului global al Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC), vizează o campanie națională de informare și de conștientizare a populației, în vederea limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

© 2023 Filiala de Cruce Roșie Sector 5

  • Politica de confidențialitate

Societatea Națională de Cruce Rosie din România
Filiala de Cruce Rosie Sector 5 București

Calea Rahovei nr. 217, Bl. 12, Sc. A, ap. 2, sector 5, 050896` București - România

tel: 0734449940

e-mail: crucearosie.sector.5@gmail.com