Campaniei „Pace în Ucraina” – din sectorul 5 București – s-au alăturat și cadrele didactice din cadrul Colegiului Economic Viilor București – cu o donație consistentă constând în produse de cazarmament!

Le mulțumim pentru sprijinul acordat permanent activităților de Cruce Roșie, pe care le desfășurăm în beneficiul persoanelor Refugiate în punctul de colectare donații pus la dispoziție de către conducerea Colegiului Economic Viilor, în mod gratuit.

În Punctul înființat de Filiala de Cucea Roșie sector 5 București în spațiul pus la dispoziție de către Colegiul Economic Viilor (Șos. Viilor nr. 38, sector 5 București – cu acces direct din stradă), va funcționa, începând de sâmbătă, 19 martie 2022, un punct de informare și acordare sprijin (ajutor umanitar de urgență) pentru membrii / familiile care sunt cazate individual în Municipiul București și solicită astfel de sprijin. Programul de funcționare este 10.00 – 16.00, în zilele de sâmbătă și duminică!

Activitățile se vor desfășura în continuare și cu implicarea Voluntarilor Crucea Roșie din cadrul Companiei MEGA – Image România, cărora le mulțumim, cu gratitudine!

Începând cu data de 28 februarie 2022, au fost colectare în acest punct peste 3.500 kg. produse(igienice, alimentare, cazarmament, produse pentru copii) și a fost acordat sprijin umanitar de urgență – constând în alimente, produse de igienă, mese calde – la un număr de peste 120 de persoane refugiate care au fost / sunt temporar cazate în sectorul 5 București, în Centrele de cazare înființate – care sunt și în evidența Primăriei Sector 5 București și DGASPC sector 5 București.

Transmitem mulțumiri și membrilor VODAFONE România – pentru donațiile de peste 230 kg (produse alimentare și produse igienice) – destinate acoperirii nevoilor de bază ale refugiaților aflați în tranzit scurt în Municipiul București!