Ca în fiecare an, la nivel internațional, data de 1 octombrie este marcată prin diverse acțiuni și inițiative drept Ziua internațională a persoanelor vârstnice.

Filiala de Crucea Roșie sector 5 București vine în sprijinul acelor seniori care simt nevoia să continue implicarea lor în comunitate, mai ales prin acțiuni de sprijin umanitar. Din acest punct de vedere, vârsta are prea puțină relevanță, importantă este – voința și motivația de a deprinde tehnicile de prim-ajutor și a se integra într-o echipă de oameni dinamici și inimoși care au exersat de-a lungul multor ani această vocație nobilă de a asigura benevol sprijin umanitar pentru ceilalți semeni – în momente limită.

Modulul de inițiere în acordarea primului ajutor medical de bază – organizat special pentru seniori – se va desfășura sâmbătă – 2 octombrie 2021, de la ora 10.00 la Colegiul Economic Viilor din Șos. Viilor, nr. 38, sala parter (acces direct din stradă).
Filiala de Crucea Roșie sector 5 București organizează gratuit acest curs – în parteneriat cu Colegiul Economic Viilor – care asigură în mod gratuit spațiul de desfășurare, pentru un număr de 20 de Seniori.

Se vor asigura condiții de desfășurare cu respectarea măsurilor de protecție impuse de pandemia COVID-19.
Confirmarea interesului de participare se face prin e-mail: sector5@crucearosie.ro și/sau prin sms la tel. 073444 99 40.
De asemenea, există și posibilitatea de înscriere folosind aplicația mobilă ”Prim Ajutor” – prin telefon!

În urma confirmării de participare din partea organizatorilor, cei interesați urmează să primească celelalte detalii organizatorice necesare.

Cu urările noastre de succes și cele mai bune gânduri,

Ana Ungureanu

Director,
Crucea Roșie Română – sector 5 București
0734449940