Copilul tău merită un zâmbet sănătos pentru toată viața, iar obiceiurile sănătoase se învață de la cele mai mici vârste!

Dr. Arina Vinereanu, medic primar stomatolog și Secretar general al Asociației Naționale de Stomatologie Pediatrică din România, deschide seria de cinci webinare pentru părinți din cadrul campaniei „Zâmbește pentru viitor”!

Campania este realizată de Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică din România și Crucea Roșie Română, cu sprijinul Colgate România. Webinarele sunt susținute de medici stomatologi pediatri și ortodonți.

Descoperă programul webinarelor!

Webinarele sunt disponibile pe site-ul www.programscolarcolgate.ro începând din 4 octombrie. La fiecare două săptămâni, părinții vor putea urmări un subiect nou și afla informații despre:
– dezvoltarea dentiției
– igiena orală și alimentația sănătoasă
– vizitele periodice în cabinetul stomatologic
– relația de prietenie dintre medic și micul pacient.

După fiecare webinar, părinții vor sta de vorbă cu specialiștii pe grupul de Facebook „Dinți și părinți”, în cadrul sesiunilor de Întrebări și Răspunsuri.

 

Alătură-te grupului!

 


Campania „Zâmbește pentru viitor” face parte din Programul Școlar Colgate. Pe lângă activitățile educative desfășurate în această toamnă de voluntarii Crucii Roșii în școlile din 17 județe, copiii și părinții primesc mostre de pastă de dinți, astfel încât să exerseze acasă, împreună, ceea ce au învățat la școală. Aceste lecții, împreună cu cele cinci webinare și sesiunile de întrebări și răspunsuri de pe grupul de Facebook „Dinți și părinți”, sunt utile pentru toată familia.

În 28 de ani de Program Școlar Colgate în România, peste 6 milioane de elevi din clasele 0-IV au învățat cum să aibă grijă de dinții lor. Proiectul este derulat în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și cu Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică din România și este parte integrantă a iniţiativei globale Colgate Bright Smiles, Bright Futures™.

Echipa Programului Școlar Colgate