Copiii încă se bucură de cadourile primite pentru participarea la minunatul Conil Fest, Festivalul Integrării!

Asemenea tuturor premiilor oferite cu multă generozitate de partenerii noștri în cadrul celei de-a XX-a ediție Conil Fest, pachetele din partea prietenilor noștri de la Crucea Rosie Romana i-au bucurat enorm pe micuți!

Dorim să mulțumim Crucii Roșii pentru că a pus un zâmbet pe chipul copiilor speciali ai Lumii Conil … Și nu orice zâmbet! Unul în care dințișorii sănătoși și albi ies în evidență!

După doi ani grei în care pandemia ne-a privat de astfel de momente, iată că revederea prietenilor noștri, adică a copiilor tipici și atipici participanți la acest minunat eveniment, a publicului entuziast de care ne era tare dor, dar și a sponsorilor și a partenerilor noștri dragi, ne-a bucurat enorm!

Astăzi, dorim să le mulțumim prietenilor noștri de la Crucea Rosie Romana, pentru modul în care au susținut cauza Conil și pentru faptul că, datorită implicării lor, copiii au plecat și mai fericiți de la Circ!

Pachetele primite de micuții Lumii Conil din partea Crucii Roșii, ca parte a premiului lor de participare la Festivalul Integrării, au reprezentat atât un motiv de bucurie pentru cei mici, dar și un element de bază din viața lor, fără de care rutina lor zilnică nu ar fi completă!

Mulțumim, Crucea Roșie, pentru că susții, promovezi și încurajezi copiii să aibă un stil de viață sănătos. Misiunea Conil, asemenea misiunii Crucii Roșii, vizează și responsabilizarea tuturor copiilor, tipici și cu nevoi speciale!

(Asociația CONIL)