Echipajele înscrise în cadrul Academiei Sanitarii Pricepuți și clasați pe primul loc la faza județeană a Concursului Național Sanitarii Pricepuți – ediția 2021 din regiunea București – Ilfov s-au întâlnit vineri, 30 iulie 2021 la Colegiul Economic Viilor sector 5 București.

Atmosfera prietenoasa a gazdelor și a organizatorilor – etapei naționale – a făcut posibil ca emoțiile sa fie mai ușor de depășit! Felicitări tuturor participanților și mult succes în etapele anilor viitori!


Momente de emoții și bucurie pentru participanții la Concursul de sănătate și prim ajutor din cadrul Academiei „Sanitarii Pricepuți” ediția 2021

Suntem onorați de recunoașterea pe care am primit-o în rândul filialelor de Cruce Roșie din țară, prin responsabilitatea de a organiza în acest weekend la Sibiu una dintre finalele concursului național “Sanitarii pricepuți”, etapă unde au participat 250 de elevi din ciclul gimnazial și liceal.

Este din ce în ce mai prezentă în societate nevoia asimilării de cunoștințe de prim-ajutor, așa încât am simțit că dincolo de o primă responsabilitate a organizării unui astfel de eveniment, avem și responsabilitatea creșterii gradului de conștientizare asupra cursurilor de prim-ajutor.

Mulțumim pentru toată susținerea echipei de management a Sălii Transilvania, locul de desfășurare a concursului nostru, un adevărat partener și de această data!

Crucea Roșie Filiala Sibiu