Act For Good: Atunci când faci cumpărăturile la Carrefour, faci bine pentru programul Banca de Alimente

Carrefour România a lansat  Act For Good, un program prin care atunci când faci cumpărăturile, faci și bine. Fiecare achiziție realizată pe baza codului Act For Good din aplicație este răsplătită cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiți. Fapta bună, constă în donarea punctelor acumulate către un ONG listat în aplicație. Unul dintre programele care beneficiază de “Fapte bune” este Banca de Alimente a Crucii Roșii Române.

Prin noul program de loialitate Act For Good, Carrefour oferă cumpărătorilor o experiență de shopping personalizată, dar și cu impact social. Astfel, la fiecare sesiune de cumpărături, și nu numai, utilizatorii primesc puncte pentru reduceri și oferte personalizate, dar pot face și donații pentru diferite cauze sociale.

Programul Act For Good este integrat în aplicația Carrefour, disponibilă gratuit atât în App Store și Google Play. Odată descărcată aplicația, la crearea unui cont Act for Good, un cod special va fi generat, iar utilizatorii îl pot activa la casa de marcat din orice magazin Carrefour.

Fiecare achiziție realizată pe baza codului Act For Good este răsplătită cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiți (excepție făcând băuturile alcoolice și tutun). În plus, utilizatorii primesc puncte la achiziționarea de produse special semnalizate. Punctele se cumulează în contul individual, prin scanarea codului Act For Good.

„Act For Good este o platformă Carrefour, care unește și recompensează consumatorii noștri loiali și activi care prețuiesc stilul de viață sănătos, trăit cu respect față de natură și comunitate. […] Cu fiecare achiziție pe care o faci prin Carrefour App, primești puncte care deblochează oferte unice, îți dau acces la experiențe și facilitează donații către cauze în care crezi. […] Propunem, pentru prima dată în piața de retail din România, un program care transformă orice tranzacție într-o faptă bună care #SePune pentru binele mai mare.” declară Narcis Horhoianu, Director de Marketing al Carrefour România.

“Dacă alegi să cumperi roșii din Carrefour, de la un producător local, această acțiune va fi răsplătită cu reduceri și puncte Act For Good, ce pot fi folosite pentru susținerea fermierului care a crescut roșiile […].”, a explicat Anca Damour, Director CSR și Comunicare Externă, Real Estate & Corporate Affairs al Carrefour România.

Noul program Act For Good lansat de Carrefour centralizează fiecare efort individual, oricât de mic ar părea, pentru binele comun al comunității, printr-o inițiativă de responsabilizare a cumpărăturilor.

Ce beneficii aduce programul de loialitate Act For Good:

  • Extrareduceri și puncte de loialitate la ofertele săptămânale disponibile în aplicație și semnalizate la raft;
  • Reduceri speciale între 20% și 50% la gamele și produsele selectate zilnic;
  • Produse premium, exclusive, pentru membrii programului;
  • „Deblocarea” de vouchere speciale pentru reduceri exclusive Act For Good;
  • Punctele acumulate pot fi utilizate pentru a participa la experiențele dedicate din aplicație (evenimente, activități, degustări).

În subsidiar, pentru un bine mai mare în comunitate, programul Act For Good își propune să:

  • Susțină producătorii locali prin promoții și răsplătirea cumpărăturilor pe acest segment;
  • Să ofere reduceri la produsele bio, eco, sănătoase, ce contribuie la binele celor din jur și a mediului;
  • Să folosească punctele Act For Good accumulate pentru susținerea unei cauze sociale listate în aplicație.

 

Crucea Roșie Română