Mai mult ca  – în orice alt 1 octombrie  – Voluntarii Crucea Roșie – dedică cu entuziasm timp în beneficiul Seniorilor !
În primul rând pentru a le mulțumi – și  pentru a-i asigura de respect pentru experiențele, sensibilitățile și așteptările lor  – în același spirit de solidaritate inter-generațională – dezvoltat împreună de cel puțin 15 ani.
Filiala de Cruce Roșie sector 5  va oferi unui număr de 20 de Seniori – reprezentanți ai Partenerilor Sociali și ai unor membri din București din cadrul rețelei SenioriNET – un modul de inițiere în prim ajutor de baza in data de 2 octombrie 2021.
Totodată voluntarii pregătesc un număr de 500 de pachete igienice – care vor fi distribuite Seniorilor în zilele de 1 si 2 octombrie.
Adresăm mulțumiri partenerilor implicați în realizarea acestor activități: Colegiul Economic Viilor – pentru asigurarea spațiului de desfășurare a activităților din zilele de 1 si 2 octombrie, STB Ferentari și STB Alexandria – pentru sprijinul oferit activităților de distribuție.
Noi rămânem încrezători –  că împreună  vom depăși provocările aduse în viața tuturor de pandemia COVID-19!
La mulți ani Seniori! 
Ana UNGUREANU
Director,
Filiala de Cruce Rosie sector 5 București