Astăzi au fost distribuite materiale pentru un număr de 5.040 elevi din cadrul a 13 instituții școlare din sectorul 5 București.

În data de 15 noiembrie 2022, la Colegiul Economic Viilor, s-a desfășurat întâlnirea de lucru cu echipa de coordonatori ai Programului Școlar Colgate – ediția toamna 2022-2023 din instituțiile școlare din sectorul 5 București. Cu această ocazie, au fost predate materialele din Program – puse la dispoziție de către Colgate-Palmolive România – pentru un număr de 5.040 de elevi din cadrul a 13 instituții școlare partenere.

Le dorim succes tuturor Profesorilor Voluntari de la clasă. Noi promitem să rămânem aproape de ei și să răsplătim zâmbetele sănătoase ale copiilor – prin continuarea Programelor de educație pentru sănătate la nivel comunitar local.

Le mulțumim tuturor celor implicați în asigurarea unui eveniment reușit: Colectivul din cadrul Colegiului Economic Viilor și elevilor voluntari, Conducerilor Instituțiilor Școlare partenere – pentru promptitudine și implicare, Voluntarilor Crucea Roșie – neobosiți și prezenți mereu.