În data de 8 aprilie au fost transportate la depozitul Central al Crucii Roșii – donațiile colectate în perioada 1 – 8 aprilie 2022.

Începând cu această dată activitatea de primire donații destinate persoanelor care au suferit din cauza conflictului existent în Ucraina – desfășurate în punctul de colectă înființat de Filiala de Cruce Roșie sector 5 București – în spațiul pus la dispoziție gratuit de către Colegiul Economic Viilor situat în Sos. Viilor Nr. 38, parter se încheie. Activitățile de Cruce Roșie – desfășurate în parteneriat cu reprezentanții Colegiului Economic Viilor – vor continua cu sesiunile de pregătire în prim – ajutor medical de bază, pregătire pentru dezastre și cele din domeniul Educației pentru Sănătate.

Ultimile donații – 65 kg.cazarmament (pături) – producție Olanda.

Mulțumim voluntarilor care s-au alăturat la startul Campaniei! Mulțumim Ana Maria Dumitriu pentru implicarea în sprijinul Refugiaților ucrainieni cazați în comunitate!

Mulțumiri celor care au fost împreună cu noi în această perioadă: Voluntarilor Crucea Roșie și Partenerilor care de peste 15 ani sprijină acțiunile umanitare desfășurate de către Filiala de Cruce Roșie sector 5 București: ISUBIF – Dealul Spirii, Federația CARP Omenia, Colegiul Economic Viilor, DGASPC sector 5 București, DGASMB, și bineînțeles tuturor Donatorilor, persoane fizice și persoane juridice.