Joi, vineri și Sâmbătă – 21-23 aprilie 2022 – voluntarii Crucea Roșie au evaluat nevoile specifice din cele trei centre din sectorul 5 București care asigură cazarea Refugiaților. Activitățile de evaluare au precedat activitățile de distribuție – cu articolele și produsele solicitate de către familiile de ucrainieni aflați temporar în aceste centre. Un adevărat maraton al umanității pentru Voluntarii Crucea Roșie implicați – s-a desfășurat permanent în aceste zile!

Mulțumim donatorilor care s-au alăturat acestei cauze, colegilor salariați ai DGASPC – sector 5 București – care ne asigură permanența în aceste Centre – și sprijină voluntarii în activitățile distribuție și interpretariat, precum și partenerilor noștri – Colegiul Economic Viilor, STB Ferentari, ISUBIF Dealul Spirii București – Ilfov și Federației CARP Omenia București.

Împreună cu ei suntem și rămânem conectați permanent – pentru asigurarea sprijinului umanitar de urgență – tuturor cetățenilor care provin din Ucraina și se află pe termen scurt, mediu și lung în sectorul 5 București.